همان طوری که در بحث قبل گفتم برای گرفتن اسکین های آماده در داخل سایت آوانت بروی گزینه Skins کلیک کنید شما رو به مجموعه بیشماری از اسکین های مختلف هدایت میکنه.
پس از کلیک کردن بروی گزینه Skins به سایتی با عنوان GerSkinned هدایت میشوید.که در وسط صفحه 3 تا گزینه All و Background و Complete روبه روی شما هست.پیشنهاد میکنم بروی All (همه) کلیک کنید.
وقتی که کلیک کردید به صفحه بعد میروید.که در آن 10 اسکین آماده نمایش داده میشوند ،مانند لینک زیز:
در پایین صفحه گزینه ایی است به نام Next 10 که با کلیک کردن بروی آن شما میتوانید 10 از اسکینهای آماده دیگر را مشاهد کنید و همین جور تا آخر!!!
جنبه داشته باشید در زمان مرورکردن اسکین ها ممکنه با چونین اسکین هایی هم برخورد داشته باشید.
استفاده از نام مستعار به جای آدرس سایت :
در مرورگر آوانت شما میتوانید برای سهولت و راحتی کار از یک سری میان بر ( نام مستعار ) دلخواه به جای نوشتن آدرس سایت در نوار آدرس استفاده کنید . برای این کار به طور پیش فرض چند نمونه اسم مستعار در خود برنامه تعریف شده است مثلا به جای نوشتن نام سایت گوگل در ادرس بار شما کافی است که دو بار حرف gرا در نوار آدرس بنویسید و کلید اینتر را فشار دهید -- هماننید شکل زیر -- ( یا بر روی Go کلیک کنید ) . میبینید که آدرس به طور خودکار به سایت گوگل ختم میشود .
برای اضافه کردن نام مستعار به طور دلخواه خود میتوانید در منو Tools از مرورگر خود بروید و سپس بر روی Avant Browser Options کلیک کنید در پنجره باز شده از سمت چپ گزینهAlias URL را انتخاب کرده و از سمت راست بر روی Add کلیک کنید و در زیر قسمت Alias حروف و یا عددی که به عنوان نام مستعار در نظر گرفته اید را وارد کنید و با زدن اینتر به قسمت بعد بروید و ادرس سایت دلخواه خود را وارد کنید .. شما حتی میتوانید موارد پیش فرض را هم با زدن کلید Edit به دلخواه خود ویرایش کنید .
---------------------------------------------------------
بهره گیری از استاندارد RSS و زبان Xml برای دسترسی به سایت ها و خبر گزاری هایی که از این استاندارد استفاده میکنند با استفاده از مرورگر Avant :
اشنایی با استاندارد RSS و زبان Xml و کاربرد های ان :
استاندارد RSS و زبان Xml شما را قادر میسازد که تنها در چند دقیقه و با صرف مدت زمان بسیار کوتاه به اطلاعات پایگاه های مورد علاقه خودتان --( خبری - علمی - ورزشی و .. ) -- دسترسی پیدا کنید و به مطالعه آسان آن ها بپردازید . با این روش شما دیگر نیازی به مراجعه تک تک, وب سایت ها ندارید و تنها با چند کلیک به تیتر و مختصری از جدیدترین مطالب منتشر شده در آنها دسترسی خواهید داشت؟!
مرورگر آوانت با استفاده از استانداردهای RSS و Atom و با پشتیبانی از زبان XML به اطلاعات جدید وب سایت ها دست یافته وآنها را به آسانی و بسرعت استخراج و به نمایش میگذارد؟! بی شک این عمل بیشترین کاربرد را در میان کاربرانی که از خطوط کم سرعت اینترنتی استفاده میکنند داشته و برای اکثر ایرانیان و کشورهای مشابه واقعا غنیمت است. شما میتوانید آدرس وب سایت های مورد علاقه خود را که از پروتکل های فوق پشتیبانی میکنند,در گروههای مختلف موضوعی به صورت تفکیک شده -- همانند Favorites ها ( البته در منو Feeds ) -- لیست کرده و همزمان با ورود به اینترنت به کلیه اطلاعات جدید آنها به طور دلخواه در عرض مدت زمان بسیار کوتاه دسترسی پیدا کنید.
مهمترین مزیت در رابطه بااستفاده ازمرورگر اوانت استخراج اطلاعات جدید وب سایت ها بصورت متن میباشد که همین امر موجب افزایش سرعت شما در مرور وب ودر نتیجه صرفه جویی در وقت و هزینه میباشد.این نرم افزار کلیه اخبار و اطلاعات جدید را بادرج زمان و جزئیات انتشار مطالب به نمایش گذاشته و لینک صفحه کامل جهت بازدید کلی از وب سایت مربوطه به همراه عکسها و کلیه متعلقات آن را به کاربر نمایش میدهد که در صورت کلیک بروی آن صفحه مورد نظر توسط مرورگر آوانت در یک Tab دیگر برنامه اجرا میشود.
این برنامه توسط استاندارد های RSS / Atom تغذیه میشود واز آن میتوان برای کلیه سایتهایی که از این استاندارد ها پشتیبانی میکنند استفاده نمود.
قابلیت های کلیدی گنجانده شده در مرورگر آوانت:
- قدرتمند,ساده و قابل استفاده برای کلیه کاربران مبتدی و حرفه ای.
- پشتیبانی از Unicode و زبان فارسی!
- ذخیره اخبار مورد علاقه شما در History یا تاریخچه جهت استفاده و بررسی آنها در مراجعات بعدی.( مانند استفاده از صفحات Offline )
- سازگار با کلیه وبلاگ ها بخصوص با سیستم MT.
- شامل وب سایت های مختلف در آلبوم ها و دسته های تفکیک شده.
- اختصاص منو Feeds برای دسته بندی و کنترل ادرس ها و ساختاری شبیه منو Favorite برای راحتی کاربر .
چگونگی اضافه نمودن وب سایت های مورد علاقه شما به لیست وب سایت ها در منو Feeds
به عنوان مثال برای چک کردن روزانه مطالب جدید در سایت روزنامه جام جم به شرح مراحل ADD کردن آن میپردازیم...
- پس از اتصال به اینترنت مرورگر آوانت را اجرا نموده و از منوی Feeds گزینه Add New Feed را انتخاب کنید.
- در پنجره باز شده آدرس
کد:
feed://www.jamejamonline.com/jamrss.asp?t=fp
را وارد نموده و بروی کلید Next کلیک کنید.
- حال برنامه به جستجو و پردازش آدرس وارد شده پرداخته و پس از اطمینان از صحت آن , از شما میخواهد که این وب سایت را در یکی از گروههای تفکیک شده موضوعی قرار دهید. ( شما میتونید یک گروه دلخواه بسازید یا حتی گروه های پیش فرض ساخته شده را ویرایش کرده و یا حذف کنید . )
- در مورد وب سایت های دیگر نیز در صورت پشتیبانی , میتوانید آدرس RSS آنها را پیدا و در برنامه ثبت کنید.( معمولا این آدرس ها توسط سایت ها ذکر میشود )
برای مثال :
برای یافتن ادرس Rss در سایت روزنامه جام جم بر روی لینک عکس
کلیک نمایید ادرسی که در ادرس بار مرورگر نقش میبندد همان ادرسی است که باید در قسمت Feed نوشته شود .
---------------------------------------------------------
تا حالا شده با تعدادی از صفحات وب برخورد کرده باشید که به زبان های غیر از انگلیسی بوده باشن و ارزو کرده باشید که کاش میشد این صفحه وب رو به راحتی به زبان های دیگه ترجمه کنم .. و یا برعکس از انگلیسی به زبان های دیگه ...
امروز یکی از قابلیت های دیگر مرورگر آوانت رو بررسی میکنیم ..
این قابلیت تونانایی ترجمه صفحات وب به کمک امکانات موتور جستجو گوگل هست که به صورت تو کار درون مرورگر اوانت کار گزاشته شده ...
برای دستیابی به این قابلیت کافیه به منو Tools از مروگر اوانت برید و گزینه Translate رو انتخاب کنید در نهایت منویی با گزینه های زیر در اختیار شما قرار میگیره :
که همون طور که در شکل بالا میبینید شما میتونید یکی از گزینه ها رو با توجه به قصدی که دارید و زبان صفحه وب انتخاب کنید ...
البته این قابلیت یک راه میانبر برای راحتی کاربری هست که از این مرور گر استفاده میکنه .. ( چون خود موتور جستجو گوگل ترجمه ادرس وب سایت رو داره که شما باید طی مراحلی در گوگل به این قابلیت دست پیدا کنید اما اگر از این مرورگر استفاده میکنید دیگه نیازی به طی این جور مراحل خستگی اور ندارید .. )
برای اینکه مستقیم بدون استفاده از مرورگر اوانت به این قابلیت پنهان در دل گوگل دست یابید به آدرس های زیر بروید ..
صفحه ترجمه گوگل به صورت انگلیسی و فارسی ... البته علاوه بر خود صفحات وب میتونید متن های خودتون رو نیز با رفتن به ادرس های بالا به زبان های مختلف ترجمه کنید
نگاهی اجمالی به منوی راست کلیک روی هر کدام از تب های باز شده ازمرورگر آوانت ..
وقتی که شما روی هر کدوم از تب های باز شده از مروگرتون کلیک میکنید به منوی زیر برمیخورید :
در این قسمت میخواهم بخش Groups رابرای شما تشریح کنم :
بخش Groups را میتوان تقریبا به بخش Favorites شبیه دانست.ولی با تفاوت های جزئی .
چه جوریی؟
مثلا من میخوام یه سری از لینک های سایت MIXIRAN رو که در آن بحث خاصی دانبال میشه یا این که لینک بعضی از برنامه ها رو نگه داری کنم.
ابتدا میام یک گروه به نام MIXIRAN میسازم . (Create New Group... )
حال در منویی که برام باز میشه لینک هایی که میخوام به این گروه اضافه بشه رو تیک میزنم و بروی OK کلیک میکنم.
تا اینجا گروه ما ساخته شده و لینک ها هم درون آن قرار گرفته اند.
حال اگر خواستیم لینک دیگری رو به این گروه اضافه کنیم باید چه کار کرد؟
مثلا من میخوام لینک زیر رو به گروهی که ساخته ام اضافه کنم.
در قسمت تولبار بروی قسمت Group کلیک میکنم و گزینه Add the current to رو میزنم.ودر منوی بازشوی بعدی بروی گروه MIXIRAN کلیک میکنم.بدین ترتیب شما میتوانید لینک مورد نظرتون رو به گروه مورد نظر وارد کنید.
هر چند تا گروه هم که خواستید میتوانید درست کنید.
به همین راحتی.
-----------------------------------------------------------------
قابلیت های این مرورگر بسیار زیاد هستش.و از قابلیت های بسیار جالب آن آپشین های موس در آونت میباشد که در کمتر مرورگری میتوانید پیدا کنید.
برای دیدن این قابلیت ها ابتدا آوانت را باز کنید و مسیر زیر را طی کنید:
کد:
TOOLS AVANT BROWSER OPTIONS
حالا بروی گزینه Mouse کلیک کنید.
همون طوری که در عکس بالا میبینید این عملکرد ها را با استفاده از موس میتوانید انجام دهید.
ابتدا میخواستم تک تک گزینه ها را توضیح بدم ولی به لطف زبان فارسی که در این مرورگر به صورت دیفالت تعبیه شده.دیگه لازم به این کار نیست. به عکس توجه کنید:
-- باز کردن یک پنجره جدید از AvantBrowser
برای این کار به منو File رفته و گزینه New AvantBrowser رو انتخاب کنید ..
-- پیدا کردن یک کلمه یا عبارت درون صفحه
برای این کار عبارت یا کلمه مورد نظر خودتون رو توی صفحه وب انتخاب کنید ( با موس روی اون برید تا انتخاب بشه ) بعد روش راست کلیک کنید و گزینه Highlight رو انتخاب کنید میبینید که تمام قسمت هایی که این کلمه یا عبارت تکرار شدن زرد رنگ میشه ..
-- جستجو یک کلمه یا عبارت درون صفحات وب
برای این کار ابتدا کلمه یا عبارت رو انتخاب کنید و روش راست کلیک کنید بعد هم بر روی کلمه Search کلیک کنید مرورگردر یک تب جدید به جستجو صفحات وبی که این کلمه درونشون وجود داره میپردازه ..
-- جابجایی تب ها
برای این کار تنها کافیه که شما یکی از تب ها رو با موس بگییرید و در یک محل دیگه اون رو بندازید ( Drag&Drap ) به همین سادگی !
-- جلوگیری از منتقل شدن کاربر به هنگام باز شدن یک تب جدید
وقتی که شما روی یک لینک کلیک میکنید عموما به طور پیش فرض به همون تب ی که لینک در اون باز میشه منتقل میشید که این میتونه ناراحت کننده باشه برای جلوگیری از این عمل به منو Tools برید و تیک کنار Open Pop-Up Pages In The Foreground رو بردارید ..
-- استفاده از خاصیت مرور خودکار صفحهات وب
اسکرال صفحه وب یا مرور به صورت خودکار که در سه وضعیت ارام متوسط و تند برای مرور صفحه وب به صورت عمودی در صفحاتی که طول زیادی دارند کاربرد پیدا میکنه به این شکل که با فراخوانی این خاصیت صفحه وب شما با توجه به سرعت دلخواه به صورت عمودی شروع به حرکت میکنه ..
موفق باشید
و از کار با این مرورگر لذت ببرید.
AVANT ی باشید.
مدیر بخش معرفی نرم افزار
mixiran.com